Műköröm hírek

Idén az év színe az ultra viola
Idén az év színe az ultra violaEbben a mindenki által sikeresnek ítélt évben, 2018-ban az amerikai Pantone Nemzetközi Színegyeztető Vállalat szerint az év színe az ultra viola, azaz hétköznapi nevén a lila. A színhez minden ilyen esetben jár egy egyezményes színkód is, melyet elsősorban a nyomdaiparban, textiliparban, divatiparban használnak, de az utóbbi évtizedben a trendalkotó műkörömiparban is előtérbe helyeznek.
 
Fusion Gel - Az új szerelem
Fusion Gel - Az új szerelemEmlékszel arra, amikor valamibe belekezdtél, könnyen és jól sikerült végrehajtani azt és különösebb erőfeszítés nélkül értél el sikereket? Nos, pontosan ilyen a Crystal Nails Fusion Gel. Az új anyag összetételénél fogva néhány nap alatt a legnépszerűbb lett műkörmösök és oktatók szerelme.
 
Cuticula: levágjuk vagy otthagyjuk?
Cuticula: levágjuk vagy otthagyjuk?A kézápoló és műkörmépítő sikeres munkájának eredménye egy olyan összkép, ami első benyomásra pozitív, elégedetttség érzetet kelt mind a vendégben, mind pedig a szakemberben egyaránt. Az összképet azonban akár egyetlen csekély melléfogás is nagy mértékben tudja rontani, jelesül az, hogy a cuticulát helyesen, alaposan és optimálisan kezeljük-e.
 

Hirdetés

Jákob Zoltán
Műkörömépítés - szolgáltató ajánló
Műköröm képek - műkörmösöktől
Körömfutár - ingyenes kiszállítás
Műköröm step by step - leírások
Műkörömépítő szakemberek
Francia műköröm - műköröm minták
UV lámpa- műkörmös
Műköröm minták - műkörmös képek
Műszempilla - LuXLash
Műkörmös játékok - Nyerj!

Műkörmös városok

Műkörmös Budapest
Műkörmös Egercsehi
Műkörmös Szentes
Műkörmös Tata
Műkörmös Kulcs
Műkörmös Balatonaliga